Loins

Noe av det sunneste vi mennesker kan spise, er fisk. Full av proteiner og godt fett gir en energi og næringsstoffer som vi i dagens fastfood-samfunn snart er i naturlig manko på. Så er det en kjensgjerning at vi mennesker får en bismak i munnen når vi hører ordet ”fisk”. Sannheten er vel at alle kan like fisk som de bare får den tilberedt og servert på rett måte, og selvsagt at råvarer er så gode som overhodet mulig.

Video om loins

Fantastiske råvarer

Når det kommer til Myre Fiskemottak er det lite å si på selve råvarer. Sjømat i verdensklasse hentet i et økosystem uten sidestykke i arktisk kaldt vann, med havstrømmer som sender havets gull til like utenfor våre stuevinduer. Havets biff, filet eller lions fra hyse, torsk eller sei har et utall av ulike tilberedelsesmuligheter og for noen fantastiske resultater du kan få!

Foredling

Fisken behandles som de andre produktene, men fraktes etter sløying og avskjæring av hode til en skjærehall. Der skjæres og pakkes de lekreste fileter og loins. Disse fiskestykkene kan tilberedes som de er, eller de kan bearbeides ytterligere, alt etter som hvilken rett man ønsker å lage. Men tvil ikke når vi sier at en fiskemat som høstes og leveres til Myre Fiskemottak er intet mindre enn en kulinarisk opplevelse for smaksløker, så vel som en riktig, sunn og helsebringende mat som gjenspeiler den basale naturen i oss. Myre Fiskemottak ligger i vill og heftig natur, og vill og heftig natur ligger i produktene til Myre fiskemottak!